Setle?

Dat is software ontworpen voor de innovatieve vastgoedmakelaar!

Ben jij als makelaar klaar om de stap naar vastgoed 2.0 te zetten? Dan wordt het tijd om op de digitale wave te springen en je klanten een unieke customer journey te bezorgen.

Je vraagt je misschien af of je met deze renovatietool wel een verschil kan maken. Daarop zeggen wij ‘Hell yeah!’. Setle is namelijk dé software voor vastgoedmakelaars die willen innoveren. De applicatie geeft je als makelaar de kans om je te onderscheiden tussen de meer dan 10.000 concullega’s actief in België. Hoe? Met een professionele tool op maat van jouw kantoor.

De applicatie voor next level vastgoedmakelaars

Setle helpt je om het verschil te maken. Met deze software kan je als vastgoedmakelaar al vanaf het prille begin in de klantenrelatie een professionele ondersteuning bieden. Kandidaat-kopers krijgen meteen een transparant overzicht van de beschikbare panden en de bijhorende vastgoedkosten. Vinden ze hun droomhuis in jouw portfolio? Dan krijgen ze met één druk op de knop een overzichtelijk renovatiedossier opgemaakt in de huisstijl van jouw vastgoedkantoor.

Een greep het aanbod makelaars dat vandaag Setle al gebruikt:

A-venue
Beneca vastgoed
Bosmans Vastgoed
BRX vastgoed
BVM
Dreamhome
Empresa Consult
Guvex vastgoed
Hero
Immo Beenders
Immo C2
Immo Diest
Immo IQ
Immo Minnaert
Immosignplus
Immo-time
Immo Verimass
Jeba
Jes vastgoed
M
Marc Swevers
Meyers vastgoed
MIJN-immo
NB vastgoed
Nicole Janssen
RZK
Topo-Immo
Van der veken
Van Reeth vastgoed