Software voor makelaars

die je leven vereenvoudigt

De aankoop van een huis gemakkelijker en transparanter maken voor alle partijen, daar doen we het voor!

Met een gemotiveerd team gaan we dagelijks voluit om zowel makelaars als kandidaat-kopers de best mogelijke begeleiding te geven tijdens de pre-aankoopfase van een woning. Met een gebruiksvriendelijke tool geven we gebruikers een realistisch beeld van hun koopkracht en wordt het beschikbare vastgoedbudget altijd optimaal besteed.

Ieder z’n ding

All eyes on the prize! Dat mag je bij ons niet alleen letterlijk nemen maar ook figuurlijk. Binnen ons team doet iedereen waar hij of zij goed in is en blijft geen enkele skill onbenut. Zo kunnen we samen een ijzersterke softwaretoepassing garanderen en komen transparantere vastgoedkosten voor iedereen binnen handbereik.

Service en support

Je wil als makelaar je klanten een digitale customer journey aanbieden? Setle is de enige software voor makelaars die de pre-aankoopfase in kaart brengt, dus bij ons zit je safe voor een unieke begeleiding. Heb je vragen over onze vastgoedapplicatie of loop je even tegen een muur aan? No worries! Onze helpdesk met live support biedt je op elk moment de ondersteuning die je nodig hebt.