Een huis renoveren?

Setle zegt je precies wat het kost

Renovatietool

Het ideale pand ligt te wachten op een koper maar vraagt nog wat werk? Dan kunnen kandidaat-kopers met Setle eenvoudig de kosten berekenen voor de renovatiewerken die in dat pand van toepassing zijn. Zo krijgen ze meteen een gepersonaliseerd kostenplaatje om de aangeboden woning om te toveren tot hun droomhuis.

Slim renoveren

Overzichtelijk renovatiedossier: per aangeboden pand krijg je een totaaloverzicht van de mogelijke renovatiewerken en de bijhorende kosten.
Betrouwbare data: de applicatie combineert data van verschillende professionele bronnen om een realistische en marktconforme schatting te geven van alle verbouwingskosten voor een specifiek pand.
Inzicht in alle premies en subsidies: dankzij de real-time inzichten in de geldende premies en subsidies worden de kosten gedrukt en kan het verbouwbudget optimaal worden benut.
Gebruiksvriendelijke interface: zijn de makelaarsdata ingeladen? Dan navigeer je snel tussen de verschillende opties en zie je meteen de invloed van een verbouwing op het budget.
Optimale begeleiding: wie nog een extra hulplijn wil inschakelen, kan chatten met de Setle renovatiespecialist. Makelaars kunnen voor vragen terecht bij de Setle helpdesk met live support.
Slim renoveren

Een steengoed renovatiedossier? Alleen met Setle!

Een steengoed renovatiedossier? Alleen met Setle!

Een huis helemaal op maat van de koper, daar is meestal nog wat werk voor nodig. In Setle krijgen kandidaat-kopers een overzicht van de mogelijke renovatiewerken op basis van de eigenschappen van een woning en de bijhorende marktconforme prijzen. Zo kunnen ze de renovatiekosten meteen correct inschatten en krijgen ze een handig financieel plan op maat. Geen onnodige kopzorgen maar een gebruiksvriendelijke interface die garant staat voor een vlot en persoonlijk aankoopproces.

Setle anywhere, anytime

Renovatiekosten berekenen, daar heb je offertes van aannemers voor nodig. Maar die werken natuurlijk niet 24/7. Setle wel! Zo kan de gebruiker op elk moment van de dag, of nacht, een eenvoudige berekening van de renovatiekosten maken op basis van de meest recente richtprijzen uit de bouwsector.