Testimonials

Van Reeth Vastgoed

Graag stellen we je voor aan Filip van Reeth van Van Reeth Vastgoed. Hij gebruikt Setle al een tijdje in zijn kantoor en legt ons graag uit waarom Setle een meerwaarde is.

Setle zorgt voor een totaalbeleving voor de kandidaat-kopers waar deze een realistisch beeld krijgen van de verbouwkosten aangevuld met info over subsidies en premies. Volledig digitaal kunnen we onze kandidaat-kopers een gefundeerd rapport voorleggen om met de bank/kredietinstelling aan tafel te zitten. Zo kan er snel een volledig kredietdossier inclusief verbouwingen ingediend worden ! We merken in de praktijk dat kandidaat kopers tijdens de bezichtiging vaak moeite hebben om verbouwkosten op een correcte manier in te schatten, en dat schrikt soms af. 

Dankzij de Setle applicatie kunnen we de klant beter ondersteunen met een mooi en gedetailleerd voorstel. Zo hebben ze meteen een overzicht voor de totale kost van hun verbouwproject. Door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie kunnen klanten ook makkelijk zelf met de verbouwkosten gaan spelen om zo op een haalbaar budget uit te komen.

Naast een handige verkooptool, gebruiken we Setle ook om panden op een correcte manier in te kopen én ons natuurlijk ook verder te onderscheiden.

Van Reeth Vastgoed