Setle voor huizenjagers

Particulieren

Je hebt een charmante woning op het oog maar er is nog wat werk aan? Met Setle weet je in een paar kliks wat het kost om je droomhuis te renoveren!

Let us be your guide

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle! In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Money, money, money

Vind je het moeilijk om je budget op punt te krijgen? Probeer dan in Setle verschillende scenario’s en speel met je budget. De badkamer renoveren, een nieuw dak plaatsen en het schrijnwerk een make-over geven? Het is budgettair gezien niet altijd evident om alles samen aan te pakken. Met Setle zie je de invloed van elke klus op je maandlast. Zo kan je gemakkelijker beslissen welke renovatiewerken je nu uitvoert en wat nog wel even kan wachten tot je weer wat gespaard hebt.

Financieel plan

Financieel plan

Heb je moeite om een krediet vast te krijgen bij de bank? Setle is jouw redder in nood! In de applicatie maak je in een handomdraai een renovatiedossier aan en krijg je ook meteen een overzicht van de premies en subsidies waarvoor je in aanmerking komt. Zo krijg je een zicht op het volledige kostenplaatje en download je daarna met één klik op de knop een financieel plan op maat van de woning die je op het oog hebt.

Let's chat

Als je nog twijfelt over bepaalde renovatiewerken of niet goed weet waar eerst te beginnen, kan je een beroep doen op onze renovatiespecialist. Via de chatfunctie van Setle staat hij je met raad en daad bij zodat je vol vertrouwen aan de slag kan om je droomwoning te verwezenlijken.

Wil je je budget optimaal inzetten? Vraag bij je makelaar naar Setle!

Bij deze makelaars kan je volop profiteren van alle voordelen die Setle je te bieden heeft:

A-venue
Bosman vastgoed
Beneca vastgoed
brx vastgoed
BVM
Dreamhome
Empresa Consult
Guvex
Hero
Immo Beenders
ImmoC2
Immo Diest
Immo IQ
Immo Minnaert
Immosign+
Immo Time
Immo Verimass
Jeba vastgoed
Jes vastgoed
Marc Swevers
Meyers vastgoed
MIJN-immo
NB vastgoed
Nicole Janssen
RZK
Topo Immo
Van der veken vastgoed
Van Reeth vastgoed